Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Vartoju stiklinę kefyro ir 1 kiaušinį. Stebuklingas unikalaus skonio pyragas iš Italijos

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Italų virtuvė yra viena populiariausių ir labiausiai atpažįstamų pasaulyje. Ji pasižymi rafinuotumu, įvairove ir unikaliu skoniu. Itališki pyragai yra neatsiejama šios virtuvės dalis.

Kiekvienas Italijos regionas turi savo tradicinius pyragų receptus, kurie perduodami iš kartos į kartą. Pavyzdžiui, Toskanoje populiarūs migdoliniai tortai, Florencijoje – šokoladiniai tortai, o Neapolyje – su rikotos sūrio kremu.

Itališki tortai išsiskiria ne tik savo išvaizda, bet ir unikaliu skoniu.

Biskvito ingredientai:

  • Kefyras – 250 g;
  • Cukrus – 200 g;
  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • Druska – žiupsnelis;
  • Vanilinas – 1 g;
  • raugas – 10 g;
  • Kakava – 3 šaukštai;
  • Miltai – 200 g.

Kremo ingredientai:

  • Sudedamosios dalys: grietinė – 400 g;
  • Virintas sutirštintas pienas – 4 šaukštai.

Itališko pyrago paruošimas:

Į dubenį supilkite kefyrą, suberkite cukrų, kiaušinį, druską, vaniliną, kepimo miltelius ir kakavą, gerai išmaišykite. Į mišinį suberkite miltus ir užminkykite tirštą tešlą

. Tešlą

supilkite

į pergamentu išklotą kepimo formą ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20 minučių. Tada biskvitą padalykite į porą pyragaičių ir palikite atvėsti.

Rekomenduojame:  Sviesto kremas „Penkios minutės“ – greitas, paprastas ir idealiai tinka dekoravimui!

Kremui grietinę sumaišykite su kondensuotu pienu. Dalį kremo užtepkite ant vieno pyrago, įdarą uždenkite antruoju

pyragu. Kremu aptepkite pyrago viršų ir šonus. Palikite tortą valandą pasimarinuoti.

Беру стакан кефира и 1 яйцо. Волшебный торт из Италии с неповторимым вкусом

Iškepusį tortą galite papuošti šokolado drožlėmis.

Беру стакан кефира и 1 яйцо. Волшебный торт из Италии с неповторимым вкусом

Tai puikus desertas visai šeimai.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *