Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Tiesiog paimkite skardinę pupelių. Geniali sriuba iš paprasčiausių produktų: greita ir skani

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pupelės arba avinžirniai tapo svarbia daugelio žmonių mitybos dalimi. Pupelių sudėtyje yra augalinių baltymų. Vegetarai ir pasninkaujantys žmonės jais pakeičia gyvulinius baltymus, kurių, pagal jų įsitikinimus, šiuolaikinio žmogaus racione neturėtų būti.

Pupelių kelias į Europą nebuvo lengvas

.

Turkiškos pupelės pradėtos vežti tik XVI amžiuje. Tačiau tada pupelės buvo naudojamos tik kaip dekoratyvinis augalas.

Tačiau dabar pupelės tapo populiarios. Iš jų gaminami pyragai, salotos ir net sriubos. Apie vieną iš sriubų su pupelėmis verta papasakoti plačiau.

Pupelių sriubos ingredientai:

  • Konservuotos pupelės – 180 g;
  • Morkos – 1 vnt;
  • Svogūnas – 2 vnt;
  • augalinis aliejus – 1 valgomasis šaukštas;
  • Sviestas – 25 g;
  • Vanduo – 1 litras;
  • Bulvės – 330 g;
  • Pomidorų pasta – 2 šaukštai;
  • Hmeli-suneli prieskoniai – 1 šaukštelis;
  • Česnakas – 3 skiltelės;
  • kalendros – ½ ryšulėlio;
  • Druska – ½ šaukštelio.

Pupelių sriubos paruošimas:

Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, smulkiai sutarkuokite nuluptas morkas. Puode ištirpinkite sviestą

ir supilkite augalinį aliejų

. Į puodą sudėkite svogūnus ir morkas ir virkite, kol suminkštės. Nulupkite ir supjaustykite bulves, supjaustykite nedideliais kubeliais

Rekomenduojame:  Skani sriuba viryklėje kuri niekada nenuvylė

. Sudėkite bulves į puodą, užpilkite litru karšto vandens.

Sriubą pasūdykite, virkite po dangčiu 12-15 minučių ant vidutinės ugnies. Į sriubą sudėkite pomidorų pastą, išmaišykite. Į sriubą įberkite hopli-suneli prieskonių ir pupelių. Virkite sriubą po dangčiu 5 minutes.

Susmulkinkite kalendrą. Į sriubą įspauskite bulves, per presą įmeskite česnako skilteles. Į sriubą supilkite kalendras ir išmaišykite.

Просто возьмите банку фасоли. Гениальный суп из самых простых продуктов: быстро и вкусно

Galite pridėti česnakų ir prieskonių pagal savo skonį, tai padarykite pabandę sriubą virti. Patiekdami sriubą pabarstykite kalendromis ir petražolėmis.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *