Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Visą vasarą sezono metu uždainuoju. Traškūs agurkai – Tsarski: niekada nebūna debesuota

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Maži, traškūs, kvapnūs, užkandiniai agurkai niekada neužsibūna ant mūsų stalo, juos pirmieji suvalgo svečiai. Labai rekomenduoju išbandyti šį receptą ir pradžiuginti savo šeimą bei artimuosius tokiais kvapniais ir traškiais agurkėliais.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

  • mažų agurkų;
  • žolelių konservavimui klasikinis rinkinys;
  • žirnelių ir kvapiųjų pipirų;
  • saldžiosios paprikos ir morkų, aštriosios paprikos pagal skonį;
  • česnako pagal skonį;
  • 1 litras vandens;
  • druskos, 1 valgomasis šaukštas;
  • cukraus, 6 šaukštai;
  • 9 proc. acto, 8 šaukšteliai arba 70 proc. acto, 1 šaukštelis.

Virimo procesas

Nuplaukite agurkus ir nupjaukite uodegėles. Jei jie vangūs, porai valandų užpilame švariu ir šaltu vandeniu.

Į švarius stiklainius išdėliojame morkų gabaliukus, česnako skilteles, prieskonines žoleles, saldžiosios ir aštriosios paprikos gabaliukus, raudonėlio pipirą ir žirnelius.

Atsargiai išdėliojame agurkus ir užpilame verdančiu vandeniu, užsukame dangteliais ir paliekame 15 – 20 min.

Все лето в сезон закрываю. Хрустящие огурцы по – Царски: никогда не мутнеют

Nusunkiame vandenį, įberiame druskos ir cukraus, užviriname, paverdame porą minučių.

Į kiekvieną stiklainį įpilame acto ir supilame marinatą, užsukame dangtelius ir stiklainius apverčiame ant rankšluosčio, suvyniojame, kol atvės.

Rekomenduojame:  Graikiškas pyragas su cukinijomis. Tai vienintelis būdas, kaip ruošiu cukinijas sezono metu: šį receptą man davė mano sesuo.

Все лето в сезон закрываю. Хрустящие огурцы по – Царски: никогда не мутнеют

Agurkai gaunasi saldūs, saikingai aštrūs ir pikantiški, tiesiog prabangus užkandis

.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *