Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Pats skaniausias ir greičiausias kada nors pagamintas meringue pyragas. Kodėl anksčiau nežinojau šio recepto

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Bežemių pyragas – tai harmoningas traškios, burnoje tirpstančios bežemio masės ir švelnaus biskvito derinys. Šis desertas išsiskiria lengvumu ir subtiliu skoniu, todėl yra idealus pasirinkimas šventiniam stalui.

Yra daugybė bemielės tešlos torto receptų, kurie skiriasi paruošimo sudėtingumu, skoniu ir tekstūra. Priklausomai nuo recepto, pyragą galima pagardinti įvairiais priedais: riešutais, uogomis, šokoladu ar vaisiais. Tai leidžia kiekvienam rasti variantą pagal skonį

. Tortas su bezė yra ne tik skanus, bet ir gražus desertas. Jį galima įvairiai papuošti, pavyzdžiui, šokoladiniu glajumi, cukraus pudra ar šviežiais vaisiais. Dėl to tortas taps tikra bet kurio stalo puošmena.

Biskvito ingredientai:

  • Sviestas – 80 g;
  • Cukrus – 30 g;
  • miltai – 150 g;
  • Pienas – 50 g;
  • Tryniai – 5 vnt;
  • Druska – žiupsnelis;
  • kepimo milteliai – ½ šaukštelio.

Sudedamosios dalys bezė:

  • Ingredientai: baltymai – 5 vnt;
  • Cukrus – 200 g.

Kremo ingredientai:

  • Sviestas – 120 g;
  • kondensuotas pienas – 150 g.

Tortas su meringe:

Svieste sumaišykite druską ir cukrų, plakite, kol komponentai susijungs. Į mišinį

Rekomenduojame:  Šokoladinis pyragas "Imperatorius". Receptas be maišytuvo: sultingas be mirkymo

supilkite

trynius, įmaišykite grietinėlės

masę. Į mišinį

supilkite

pieną, išmaišykite ir supilkite miltus bei kepimo miltelius, išminkykite tešlą. Dėkite tešlą ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir paskirstykite ją po visą paviršių

. Išplakite kiaušinių baltymus, palaipsniui įmaišydami cukrų. Išplakite iki stabilių baltų viršūnių, tada masę perkelkite į tešlą

. 25-30 minučių kepkite biskvitą 180 laipsnių temperatūroje

.

Tuo metu kremui 3-4 minutes plakite sviestą, į jį supilkite kondensuotą pieną

. Padalykite tortą į dvi dalis, ant vienos iš dalių sudėkite visą kremą. Antrąjį tortą dėkite ant kremo sluoksnio beleku į viršų.

Самый вкусный и быстрый торт с Меренгой. Почему я не знала этот рецепт раньше

Palikite tortą šaldytuve 10 minučių, kad kremas sustingtų.

Самый вкусный и быстрый торт с Меренгой. Почему я не знала этот рецепт раньше

Tai paprastas ir skanus bemielis tortas.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *