Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Jau dvi dienas gaminu maistą. Traškūs, skanūs plokštainiai – koldūnai

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Koldūnai ant pieno būna labai purūs ir minkšti, jie nesugeria daug aliejaus.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

šilto pieno ir šilto vandens, po 1 puodelį;

– cukraus, 1 valgomasis šaukštas

; – druskos, 1 šaukštelis

; – mielių, 1,5 šaukštelio

; – augalinio aliejaus, 30 g; –

miltų, apie 500 g.

Paruošimo procesas

Sumaišykite vandenį ir pieną, mišinyje ištirpinkite druską, cukrų, augalinį aliejų ir mieles

. Persijokite miltus ir supilkite juos į mišinį, užminkykite minkštą tešlą, ją uždenkite ir palikite šiltoje vietoje 1 valandą.

Padalykite tešlą į gabalėlius, iškočiokite ritinėlius, juos uždenkite ir palikite 20 minučių.

Kiekvieną ritinėlį iškočiokite į plokštainį, viduryje padarykite įpjovas.

Apkepkite

plokštainį

dideliame kiekyje augalinio aliejaus iš abiejų pusių

.

Готовлю уже второй день. Хрустящие вкусные лепешки – пышки

Patarimas: galite juos apibarstyti cukraus pudra arba apšlakstyti medumi.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *