Sekite mus Facebook'e!
Šį patiekalą galima patiekti kaip salotas arba garnyrą. Paruošti jį paprasta, pridėkite šviežių ir marinuotų agurkų ir viskas paruošta.
Ruošiant reikės tokių ingredientų:
–
bulvių, 6 vnt.;
– šviežių ir marinuotų agurkų, po 2 vnt
.; – svogūno, 1 vnt.;
– krapų, ryšulėlis; –
druskos ir pipirų pagal skonį; –
augalinio aliejaus.
Gaminimo procesas
Bulves išvirkite, nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
Agurkus supjaustykite gabaliukais, svogūną – kubeliais, krapus susmulkinkite
. Ingredientus sumaišykite, pasūdykite ir papipirinkite, apšlakstykite augaliniu aliejumi.
15 minučių palaikykite salotas ir patiekite į stalą.
Patarimas: salotoms skirtus svogūnus galima marinuoti, tada išgausite pikantiškesnį skonį. Be to, kai kurie žmonės į salotas įpila šaukštą acto – paprasto arba obuolių acto.
