Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Per pusvalandį iškepė krūvą aromatingų plokštainiukų: skanus chychiny specialus receptas!

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Labai minkšti ir skanūs plokštainiai su sūriu ir žolelėmis.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

kefyro arba grietinės, 1 puodelis;

– druskos ir kepimo sodos 1 šaukštelis

; – cukraus, 1 šaukštelis

; – miltų, 2 – 3 puodeliai.

Įdarui paimkite:

sūdyto sūrio, 200 g;

– šviežių arba šaldytų žolelių, prieskonių.

Kepimo procesas

Tešlai sumaišykite kefyrą, druską ir sodą, cukrų

. Persijokite miltus ir į masę pirmiausia įpilkite 1 puodelį, išminkykite ir dalimis įberkite likusius miltus.

Tešlą uždenkite rankšluosčiu

ir

palikite 40 minučių.

Įdarui susmulkinkite žalumynus, jei turite šviežių, jei šaldytų – išimkite juos iš šaldiklio

.

Susmulkinkite žaliuosius svogūnus ir viską sumaišykite su tarkuotu sūriu.

Patarimas: sūrį galite pakeisti varške arba naudoti kelių rūšių sūrį. Masę pagardinkite česnaku, prieskoniais pagal savo skonį.

Padalykite tešlą į 6 dalis, kiekvieną iškočiokite į plokštainį, į vidurį dėkite įdaro, užspauskite kraštus ir kočėlu susukite į plokštainį. Jei yra oro burbuliukų, subadykite šakute ir susukite suktinuką

. Apkepkite tortilijas ant sausos įkaitintos keptuvės iš abiejų pusių po 2 min.

Rekomenduojame:  Geri, sveiki dantys - tai jūsų sveikata!

Tortilijas sudėkite ant lėkštės ir patepkite sviestu.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *