Sekite mus Facebook'e!
Subtilus ir skanus desertas iš paprasčiausių produktų.
Ruošiant reikės tokių ingredientų:
–
cukraus, 1 puodelis;
– grietinės, 1 litras
; – kakavos, 3 šaukštai
; – želatinos, 50 g;
– pieno, 500
g.
Paruošimo procesas
Želatiną užpilkite pienu, 100 ml. Palikite ją išbrinkti
.Patarimas: tiek pienas, tiek visi kiti produktai turi būti kambario temperatūros.
Sudėkite pusę cukraus ir pusę grietinės, plakite, kol cukrus ištirps ir gausite tirštą kremą.
Į grietinę supilkite kakavą, išplakite, supilkite pieną, 200 ml, ir suplakite
.
Jums patogiu būdu ištirpinkite želatiną, supilkite ją į plaktą masę, išplakite iki vientisos masės.
Uždenkite formą plėvele, supilkite dalį masės ir padėkite į šaldytuvą 25-30 min.
Paruoškite antrąjį sluoksnį, bet be kakavos, supilkite jį ant sustingusio ir grąžinkite į šaldytuvą
.
Patarimas: tarp sluoksnių galite dėti vaisių ar uogų gabalėlių, kad desertas būtų ryškesnio ir sodresnio skonio.
