Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skani ciabatta: nustosite pirkti duoną parduotuvėje

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Dėl paprastumo gausite labai skanią duoną, puikiai tinkančią pusryčiams su bet kokia uogiene, džemu ir šokolado pasta.

Ruošiant reikės šių ingredientų:

rafinuoto augalinio aliejaus, 38 g;

– miltų, 385 g;

– druskos, 7 g;

– vandens, 288

g; – sausų mielių, 2 g.

Paruošimo procesas

Mieles, augalinį aliejų ir druską ištirpinkite šiltame vandenyje

. Persijokite miltus ir supilkite juos į mišinį, išminkykite masę.

Tešlą sudėkite į stačiakampę formą, ją uždenkite ir palikite 40 minučių.

Išimkite tešlą, sudrėkinkite rankas vandeniu ir ištraukite ją iš vienos pusės, uždenkite ją su pagrindine tešlos mase. Pakartokite iš visų tešlos pusių. Vėl įdėkite į formą. Uždenkite ir palikite 30 min.

Dar 2 kartus pakartokite tempimo su perdengimu procedūrą ir palikite tešlą 30 min.

Ant miltais pabarstyto stalo padalykite tešlą į 3 – 4 dalis. Stenkitės ją stipriai suspausti, kad nepažeistumėte struktūros. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite ant stalo.

Tešlą sudėkite į formeles ir kepkite 18 minučių 220 laipsnių temperatūroje. Palikite orkaitėje, kad atvėstų.

Rekomenduojame:  Salotos su džiūvėsėliais ir dešra. Skanios, originalios ir labai sočios

Вкуснейшая чиабатта: вы перестанете покупать хлеб в магазине

Patarimas: svarbiausia šiame recepte – nepažeisti recepto, nei proporcijų, nei kepimo proceso.

Вкуснейшая чиабатта: вы перестанете покупать хлеб в магазине

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *