Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl anksčiau to nedariau su malta mėsa? Mėsos pyragas be įmantrios tešlos

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Paprastas maltos mėsos pyragas, kuriam vietoj tešlos naudosime ploną pitos duoną. Galite naudoti bet kokią jums patinkančią maltą mėsą, taip pat sūrį.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

maltos mėsos, 900 g;

– pitos, 2 lakštai;

– svogūno, 1 vnt; –

kiaušinių, 3 vnt;

– sūrio, 150 g;

– grietinės, 200 g; –

druskos, pipirų, prieskonių mėsai, žolelių.

Gaminimo procesas

Maltą mėsą pagardinkite druska, prieskoniais, mėsos prieskoniais ir smulkintu svogūnu, smulkintais žalumynais,

išmaišykite

.

Sutarkuokite sūrį ir pusę jo supilkite į maltą mėsą, išmaišykite.

Dalį maltos mėsos dėkite ant pitos, tolygiai paskirstykite ir suvyniokite

suktinuką

. Tą patį padarykite su antrąja pita

. Apskritą kepimo formą patepkite aliejumi ir išklokite suktinukus sraigėmis

.

Įdarui sumaišykite kiaušinius su grietine

.

Pripildykite suktinukus į formą. Apibarstykite likusiu sūriu

. 180 laipsnių temperatūroje kepkite apie 1 valandą, kol paruduos.

Почему из фарша я не готовила такое раньше? Мясной пирог без возни с тестом Почему из фарша я не готовила такое раньше? Мясной пирог без возни с тестом

Išsamus vaizdo įrašas su receptu:

Patarimas: paimkite ilgą pitą, kad galėtumėte susukti ilgus suktinukus. Į įdarą taip pat galite įdėti žolelių.

Почему из фарша я не готовила такое раньше? Мясной пирог без возни с тестом


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *