Sekite mus Facebook'e!
Tokius skanius ir minkštus sumuštinius galite paruošti su įvairiais įdarais.
Ruošiant reikės tokių ingredientų:
–
batono;
– kiaušinių, 5 vnt;
– rūkytos dešros arba kumpio, 100 g;
– pomidoro, 1 vnt
; – pieno, 50 ml; –
sūrio, 100 g;
– kečupo arba pomidorų padažo, 2 šaukštai
; – druskos ir pipirų pagal skonį.
Kepimo procesas
Batoną supjaustykite griežinėliais.
Pomidorai supjaustomi apskritimais, kumpis arba dešra supjaustoma griežinėliais, o sūris sutarkuojamas stambia tarka.
Kiaušiniai išplakami su druska ir pienu.
Keptuvė patepama augaliniu aliejumi.
Batono riekelės pamerkiamos į kiaušinių ir pieno mišinį ir sudedamos į keptuvę, supilamas likęs mišinys ir uždengiama dangčiu
.
Kepama ant silpnos ugnies, kol paruduoja, apverčiama
. Iškeptą pusę
aptepama
kečupu, dedami pomidorų apskritimai, dešra, pabarstoma sūriu, uždengiama ir palaukiama, kol sūris išsilydys.
Galima patiekti, supjaustytus porcijomis
.
Patarimas: į šią picą taip pat galite įdėti grybų, supjaustydami juos plonais griežinėliais ir pakepindami ant sausos keptuvės. Taip pat galite pasigaminti kitų priedų pagal savo skonį.
