Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Greitas khachapuri

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

kefyro, 100 ml;

– kiaušinio, 1 vnt.;

– druskos pagal skonį;

– sodos, 0,5 šaukštelio

; – žaliojo svogūno, 1 ryšulėlis

; – sūrio, 50 g;

– miltų, 200-250 g.

Kepimo procesas

Kefyrą arba jogurtą sumaišykite su druska ir soda, kiaušiniu, suberkite miltus, išminkykite

. Įdėkite svogūnus

ir sūrį

, išmaišykite

masę iki vientisos masės ir užminkykite minkštą tešlą

.

Dėkite ant miltais pabarstyto stalo, šiek tiek paminkykite ir rankomis iškepkite į plokščią duoną, padalydami ją į 8 dalis – trikampėlius.

Įkaitinkite daug augalinio aliejaus ir dėkite trikampėlius į keptuvę, apkepkite iš abiejų pusių. Dėkite

ant popierinių rankšluosčių, tada dėkite į lėkštę

.

Хачапури по быстрому

Patarimas: jei norite, paruoštas tortilijas galite pabarstyti smulkintais česnakais ir krapais arba pasigaminti grietinės padažą: grietinę (jogurtą, majonezą) sumaišykite su smulkintais česnakais, krapais, petražolėmis, pipirais, paprika.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *