Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Vyšnių panakota! Itališkas desertas stiklinėje

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tokį gražų ir skanų desertą tikrai galite pasiūlyti savo svečiams.

Jam paruošti reikės šių ingredientų:

bet kokios rūšies vyšnių be kauliukų, 600 g;

– cukraus, 400 g;

– konjako ar kito alkoholio, 50 ml;

– želatinos, 75 g; –

karšto vandens, 100 ml;

– riebaus pieno, 900 ml; – riebios

grietinės, 400 ml; –

vyšnių ir obuolių, mėtų.

Gaminimo procesas

Vyšnios tinka šviežios, šaldytos arba savo sultyse

. Vyšnios sumaišomos su 200 g cukraus, brendžiu ir sutrinamos blenderiu iki tyrės.

Želatina sumaišoma su karštu vandeniu, išmaišoma iki vientisos masės – jei turite greitai tirpstančią

. Šilta želatina sumaišoma su vyšniomis, viskas išmaišoma iki vientisos masės.

Obuoliai – pora gabalėlių, supjaustomi į 4 dalis

.

Stiklinės dedamos ant obuolių skiltelių, kad jos stovėtų nuožulniai

.

Visa tai turi stovėti ant padėklo

. Į stiklines supilti vyšnių masę ir padėti 1 valandai į šaldytuvą.

Pieną sumaišyti su grietine, 200

g

cukraus.

25 g želatinos užpilti karštu vandeniu, išmaišyti ir sujungti su pieno ir grietinės mišiniu.

Rekomenduojame:  Chačapuri per 10 minučių su kefyru! Valgykite akimirksniu: gražus, orus ir apetitiškas

Uždėti ant viryklės ir užvirinti

.

Supilkite mišinį į stiklines su vyšniomis. Dėkite į šaldytuvą 1-1,5 h.

Patiekdami papuoškite vyšniomis ir mėtų lapeliais.

Patarimas: galite naudoti bet kokią želatiną, tačiau paruoškite ją pagal instrukciją. Tokį desertą galima pagaminti ir iš citrusinių vaisių – apelsinų ar mandarinų, nulupus skilteles ir susmulkinus masę blenderiu.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *