Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Greitas maltos mėsos pyragas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Paprastas receptas ir labai skanus

Paruošimui reikės šių ingredientų:

bet kokios rūšies maltos mėsos, 200 g;

– bet kokios rūšies svogūno, galima raudonojo, 1 vnt;

– saldžiosios paprikos, 1 vnt;

– pieno, 1 puodelis;

– druskos, pipirų ir prieskonių pagal skonį

; – kiaušinių, 4 vnt;

– sūrio, 150 g;

– skystos grietinėlės, pora šaukštų

; – duonos arba bagetės.

Kepimo procesas

Sumaišykite maltą mėsą su smulkintu svogūnu ir pipirais

. Supjaustykite kepinį riekelėmis ir išpjaukite minkštimą, palikdami dugną.

Porą minučių pamirkykite riekeles piene

. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi

. Į formą sudėkite kepinio

riekeles

.

Kiaušinius sumaišykite su grietinėle ir žolelėmis

. 20 min.

kepkite

180 laipsnių temperatūros orkaitėje.

Išimkite, apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite dar 10

min.

Быстрый пирог с фаршем

Patarimas: maltą mėsą galite pakeisti, pavyzdžiui, grybų įdaru arba kumpiu, bet kokiais jums patinkančiais produktais. Šviežias žoleles pakeiskite džiovintomis.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *