Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Patarimai daugiafunkcinių viryklių savininkams

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jei paimsite naminį pieną ir 5-6 val. palaikysite jį „troškinimo” režime, gausite skaidrų pieną, panašų į močiutės orkaitėje keptą.

Jei turite gerą daugiafunkcinę viryklę, šiuo režimu pieną galėsite virti ir 1 valandą.

Multivarka puikiai išlaiko aukštą temperatūrą. Vakare rauginame pieną, o ryte – geriame skanų ir sveiką kefyrą arba riaženką.

Kiaušinių virimas garuose padeda vos per 5 minutes išvirti kiaušinius maišelyje. Pailginkite laiką iki 12 minučių ir gausite kietai virtus kiaušinius.

„Pilavo” režimas taip pat tinka bulvėms apvirti. Bulvių visai nereikia maišyti – keptuvė pati persijungs į kaitinimo režimą.

Troškindami pagaminsite skanių bulvių be nepakankamo virimo.

Garų režimas už jus išvirs puikių koldūnų: įdėkite 500 g koldūnų į garų sietelį ir į puodą įpilkite 1,5 l vandens. Tik iš pradžių sietelį patepkite augaliniu aliejumi, o koldūnus pasūdykite ir papipirinkite.

„Kepimo” režimu galite kepti žuvį ir mėsą.

Režimas „troškinys” arba „grikiai” – tai du viename: dugne paruošite garnyrą arba išvirsite košę, o garų sietelyje – mėsą, dešreles ir pan.

Rekomenduojame:  Kaip prižiūrėti kambarinius augalus

Troškinimas taip pat „išvirs” jums puikią šaltieną ir sriubą (per 90 minučių).

„Pilafas” ir „kepimas” – tai du režimai, kuriais ruošiami makaronai flomasteriuose: „kepimo” režime kepame faršą ir svogūnus, o „plovo” režime supilame makaronus ir užpilame minimalų kiekį vandens, kad jis tik šiek tiek apsemtų makaronus. Druska ir pipirai.

Подсказки для владелиц мультиварок

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *