Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Geriausias pašteto receptas: vištienos kepenėlės ir morkos

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Paštetas gaunasi labai skanus ir švelnus, jis tikrai pateks į jūsų receptų dėžutę.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

svogūno, 2 vnt.;

– virtų trynių, 3 vnt.;

– sviesto, 200 g; –

vištienos kepenėlių, 1 kg;

– druskos ir pipirų pagal skonį;

– morkų, 3 vnt.; –

augalinio aliejaus.

Gaminimo procesas

Vištienos kepenėles virkite pasūdytame vandenyje 5-10 min.

Morkos išverdamos vandenyje arba garuose, atvėsinamos, nulupamos ir supjaustomos gabaliukais.

Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami nedideliame kiekyje augalinio ir sviesto aliejaus.

Vištienos kepenėlės, morkos, svogūnai sumaišomi ir viskas susmulkinama trintuvu

.

Pagal skonį įberiame druskos ir pipirų, sviesto ir dar kartą viską sutriname blenderiu.

Paštetą laikome švariame ir uždengtame inde.

Patarimas: nepervirkite kepenėlių, nes kitaip jos taps per tirštos, o tai turės įtakos pašteto skoniui. Kad paštetas būtų dar skanesnis, galite įdėti keptų grybų. Iš pašteto ir vaflinių pyragaičių galima pagaminti puikų užkandinį pyragą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *