Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Pigi lašiša, bet skonis kaip restorane. Bet kokia žuvis pagal šį receptą yra skani.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Žuvies gaminimas visada buvo sudėtinga užduotis, ypač pradedantiesiems virėjams. Daugelis žmonių atsisako žuvies patiekalų, nes nuolat juos gamina prastai. Iš esmės virėjai skundžiasi dėl to, kad žuvis galiausiai tampa sausa ir būdingo nemalonaus skonio.

Tačiau netinkamo žuvies filė paruošimo problemą galima išspręsti pasitelkus keletą paprastų receptų.

Norint gauti gerą rezultatą, nebūtina pirkti brangios žuvies

.

Verta tiesiog naudoti šį gaminimo būdą.

Ingredientai kepintai lašišų filė:

  • Ingredientai: lašiša – 3 vnt;
  • Augalinis aliejus – 200 ml;
  • Svogūnas – 1 vnt;
  • marinuoti agurkai – 3 vnt;
  • Verdantis vanduo – 200 ml;
  • grietinė – 4 šaukštai;
  • Miltai – 4 valg;
  • Vanduo – 70 ml;
  • Druska – ½ šaukštelio;
  • Žuvies prieskonių – 1 šaukštelis;
  • maltų raudonųjų pipirų – 1/3 šaukštelio.

Kepto šlakio paruošimas:

Išvalykite lašišą nuo vidaus, žiaunų, galvos ir uodegos. Žuvį supjaustykite dideliais gabalais

. Smulkiai

supjaustykite

svogūnus ir marinuotus agurkus. Keptuvėje augaliniame aliejuje (100 ml) lengvai pakepinkite svogūnus

. Į svogūnus suberkite marinuotus agurkus, supilkite verdantį

vandenį

ir uždengę dangčiu troškinkite daržoves 5 min.

Rekomenduojame:  Arbatos kepimas iš nebrangių produktų. Oro keksiukai: subtilūs ir paprasti

Atskirame dubenyje sumaišykite grietinę su pora šaukštų miltų, supilkite vandenį

.

Supilkite grietinės mišinį į troškintas daržoves, išmaišykite.

Daržovių mišinį pasūdykite grietinės padaže

.

Į dubenį su žuvimi įberkite maltų raudonųjų pipirų ir žuvies prieskonių, suberkite miltus. Uždenkite indą dangčiu, minutę pakratykite.

Дешевый минтай, а вкусно как в ресторане. Любая рыба по этому рецепту просто объедение

Keptuvėje augaliniame aliejuje (100 ml) iš abiejų pusių apkepkite polaką, kol taps auksinės spalvos.

Дешевый минтай, а вкусно как в ресторане. Любая рыба по этому рецепту просто объедение

Sudėkite žuvį į keptuvę prie padažo ir troškintų daržovių, uždenkite dangčiu ir kepkite kartu 15 minučių.

Дешевый минтай, а вкусно как в ресторане. Любая рыба по этому рецепту просто объедение

Дешевый минтай, а вкусно как в ресторане. Любая рыба по этому рецепту просто объедение

Gausite sultingą polocką grietinėlės padaže. Šis patiekalas bus geras priedas prie vakarienės ar pietų.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *