Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip pasigaminti naminį kečupą. Saldžiai aštraus pomidorų padažo žiemai receptas: niekada nesu ragavęs geresnio

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Nuo seno paukštiena, žvėriena ir kitos mėsos gėrybės buvo patiekiamos su įvairiais pagardais – padažais. Juose buvo tiek daug ingredientų, kad buvo neįmanoma nustatyti vieno konkretaus skonio. Dabar parduotuvių lentynose platus priedų prie patiekalų pasirinkimas, tačiau malonesnis, skanesnis ir sveikesnis naminis

paruošimas

.

Pavyzdžiui, jei nuo derliaus liko daug pomidorų, galite pasigaminti saldų ir aštrų padažą žiemai. Pagrindo pagrindas yra pomidorai, o visa kita – skonio ir pikantiškumo reguliavimas

. Norime pasiūlyti šį receptą, išbandykite, nepasigailėsite!

Padažo ingredientai:

  • Pomidorai – 3 vnt;
  • svogūnai – 600 g;
  • hopeli souneli – valgomasis šaukštas;
  • cukraus – 300 g;
  • juodieji pipirai – šaukštelis;
  • raudonųjų pipirų – ½ šaukštelio;
  • druskos – valgomasis šaukštas;
  • saulėgrąžų aliejaus – 2-3 valgomieji šaukštai.

Padažo paruošimas:

Pomidorus nulupkite nuo odelės ir perkoškite per sulčiaspaudę. Jei tokio prietaiso namuose neturite, galite pomidorus išvirti ir pertrinti per sietelį arba pašalinti žievelę, supjaustyti ir tada naudoti blenderį

. Tada lengvai apkepkite svogūną ir sutrinkite jį blenderiu

Rekomenduojame:  Vienu metu jų gaminu daug. Mamos firminiai pyragai: kitą dieną dar geresni

.

Как приготовить домашний кетчуп. Рецепт сладко-острого соуса из томатов на зиму: вкуснее не пробовала

Į svogūnų košę įpilkite pomidorų sulčių. Virkite ant silpnos ugnies 1 val.

Įberkite druskos, cukraus, juodųjų ir raudonųjų pipirų. Taip pat įberkite vieną valgomąjį šaukštą hopeli-suneli. Išmaišykite ir virkite dar 20 minučių.

Как приготовить домашний кетчуп. Рецепт сладко-острого соуса из томатов на зиму: вкуснее не пробовала

Supilkite į sterilizuotus stiklainius ir uždarykite.

Как приготовить домашний кетчуп. Рецепт сладко-острого соуса из томатов на зиму: вкуснее не пробовала

Paruoštas rūgštus ir aštrus preparatas žiemai! Puikus parduotuvėje pirkto kečupo pakaitalas!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *