Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Nusprendžiau, ką gaminsiu Naujųjų metų išvakarėse. Senojo uosto salotos

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Žuvų kepenys yra naudingas subproduktas, kurio galima dėti į įvairius patiekalus. Pavyzdžiui, šis ingredientas puikiai dera su įvairiomis salotomis

. Menkių kepenys laikomos riebalų rūgščių, taip pat vitaminų omega-3 ir omega-6 šaltiniu. Nepaisant tokios gausybės teigiamų kepenų savybių, ne visi mėgsta jas vartoti.

Siekiant sušvelninti menkės kepenėlių skonį, buvo išrastos „Senojo uosto” salotos. Tai puikus patiekalas šventiniam stalui.

Salotų „Old Harbour” sudedamosios dalys:

  • menkės kepenėlės – 250 g;
  • graikiniai riešutai – 30 g;
  • bulvės – 3 vnt;
  • obuolys – vnt;
  • vištų kiaušiniai – 3 vnt;
  • lydytas sūris – 2 vnt;
  • morkos – 2 vnt;
  • majonezas – 150 g.

Salotų „Senasis uostas” paruošimas:

Bulves ir morkas reikia išvirti su odele, kol jos bus paruoštos. Tada bulves nulupti nuo odelės ir susmulkinti ant vidutinio storio tarkavimo tarkos. Tai pirmasis salotų sluoksnis – jis turi būti gerai sutankintas ant salotinės dugno

. Visus salotų sluoksnius reikia ištepti šaukštu majonezo.

Menkės kepenėles iš anksto išminkyti šakute ir uždėti ant bulvių sluoksnio

Rekomenduojame:  Tešla pyragams su bet kokiu įdaru. Sėkmingas receptas: kepti arba kepti orkaitėje

.

Atkreipkite dėmesį, kad kepenėlių sluoksnio nereikėtų sutepti padažu

. Smulkiais tarkuotais dantukais

sutarkuokite

lydytą sūrį. Pusę sūrio drožlių užbarstykite ant kepenėlių

. Nulupkite obuolį nuo žievės, patogumui supjaustykite griežinėliais. Patrinkite panašiai kaip sūrį ir išdėliokite kitą sluoksnį – nemažinkite majonezu

. Išvirkite kietai virtus kiaušinius, atvėsinkite ir nulupkite

.

Produktą sutarkuokite vidutine tarka, užpilkite ant obuolių sluoksnio.

Решила, что буду готовить на Новый год. Салат “Старая гавань”

Virtas morkas, kaip ir kitus ingredientus, pertrinkite per tarką ir paskleiskite ant salotų paviršiaus.

Решила, что буду готовить на Новый год. Салат “Старая гавань”

Belieka tik papuošti salotas graikiniais riešutais ir patiekti.

Решила, что буду готовить на Новый год. Салат “Старая гавань”

„Senąjį uostą” galite porą valandų palaikyti šaldytuve, kad geriau įsigertų.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *