Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skanūs marinuoti kopūstai per 1 naktį. Puikios druskos ir cukraus proporcijos: traškūs ir sultingi

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Marinuoti kopūstai – tai patiekalas, gaminamas rauginant kopūstus. Šios rūšies kopūstai naudojami visame pasaulyje. Kartu jis laikomas nacionaliniu patiekalu ir NVS šalyse, ir Azijoje. Pavyzdžiui, tam tikrų veislių rauginti kopūstai populiarūs Korėjoje ir Japonijoje

. Tokie kopūstai ruošiami įvairiais būdais. Yra pjaustytų marinuotų kopūstų, smulkintų, nesmulkintų ir supjaustytų dideliais gabalais

. Pirmą kartą marinuotus kopūstus pradėjo gaminti kinai III a. pr. m. e.

Dabar yra daugybė marinavimo receptų, papasakosime apie vieną optimaliausių.

Marinuotų kopūstų ingredientai:

  • kopūstai – 2 kg;
  • morkos – 130 g;
  • saldžioji paprika – 70 g;
  • vandens – 1 litras;
  • pipirų žirneliai;
  • lauro lapas;
  • cukraus – 165 g;
  • actas 9 % – 135 g;
  • druskos – 2 šaukštai.

Marinuotų kopūstų paruošimas:

Į

puodą supilkite vandenį, suberkite raudonėlio pipirus, juodųjų pipirų žirnelius, lauro lapus pagal skonį.

Tuo metu smulkiai supjaustykite baltagūžius kopūstus, atsikratykite viršutinių lapų ir šerdies.

Įtrinkite stambia tarka nuluptas morkas

.

Pašalinkite saldžiųjų paprikų vidų ir supjaustykite nedideliais strypeliais

. Dideliame puode sumaišykite kopūstus, paprikas ir morkas

Rekomenduojame:  Aromatingi varškės paplotėliai. Sėkmingas sluoksniuotos tešlos receptas

.

Į marinatą supilkite actą ir supilkite skystį į puodą su kopūstais.

Вкусная маринованная капуста за 1 ночь. Идеальные пропорции соли и сахара: хрустящая и сочная

Įmaišykite kopūstus į marinatą ir palikite atvėsti.

Kol kopūstai vėsinami, juos reikia dar porą kartų pamaišyti.

Atvėsusius

kopūstus

12 valandų padėkite į šaldytuvą

.

Вкусная маринованная капуста за 1 ночь. Идеальные пропорции соли и сахара: хрустящая и сочная

Ryte galite paragauti paprastai ir skaniai marinuotų kopūstų.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *