Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Pyragas per 15 minučių. Tai pats greičiausias ir lengviausias pyragas, kokį kada nors esu gaminęs: geresnis už obuolių pyragą.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Prancūzija pagrįstai laikoma konditerijos pradininke. Šioje šalyje išrasti tokie svarbūs konditerijos pagrindai kaip biskvitas, saldi karamelė, beza ir sviestinis kremas

. Sunku ginčytis, kad Prancūzijos tortai yra vieni puikiausių ir brangiausių planetoje. Tiesa ta, kad jų gaminimo technologija nestovi vietoje. Kiekvieną dieną konditeriai tobulina įvairių klasikinių desertų receptus.

Šioje šalyje pirktiniai tortai nėra vertinami

.

Dažniau užsakomi švieži profesionalų pagaminti tortai. Tačiau tortą galima išsikepti ir patiems.

Varškės pyrago tešlos ingredientai:

  • Kiaušiniai – 3 vnt;
  • cukraus – 150 g;
  • augalinis aliejus – 100 g;
  • pienas – 70 g;
  • miltai – 200 g;
  • raugas – 8 g;
  • vanilinis cukrus – 8 g;
  • druskos – žiupsnelis.

Kremo ingredientai:

  • varškė – 250 g;
  • cukraus – 2 šaukštai;
  • kukurūzų krakmolo – 1 valgomasis šaukštas;
  • kiaušiniai – 1 vnt;
  • vanilinio cukraus – 5 g.

Varškės pyrago paruošimas:

Kiaušinius su cukrumi ir druska išplakite iki purios minkštos masės. Į masę supilkite augalinį aliejų ir pieną. Į kiaušinių masę palaipsniui supilkite miltus, augalinį aliejų ir vanilinį cukrų ir išminkykite

Rekomenduojame:  Kodėl pomidorų lapai pagelsta ir kaip išvengti derliaus nuostolių

tirštą, vientisą tešlą

.

22×22 cm dydžio kepimo indą išklokite kepimo pergamentu ir supilkite ant jo tešlą.

Торт за 15 минут. Так быстро и просто я ещё не готовила: лучше, чем яблочный пирог

Atskirame kremui skirtame dubenyje panardinamuoju maišytuvu išplakite varškę su kiaušiniu, cukrumi, kukurūzų krakmolu ir vaniliniu cukrumi.

Торт за 15 минут. Так быстро и просто я ещё не готовила: лучше, чем яблочный пирог

Šaukštu supilkite kremą į konditerinį maišelį ir

kremu ant tešlos paviršiaus sukurkite raštą.

Торт за 15 минут. Так быстро и просто я ещё не готовила: лучше, чем яблочный пирог

Pyragą kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30-35 minutes.

Торт за 15 минут. Так быстро и просто я ещё не готовила: лучше, чем яблочный пирог

Iškepusį pyragą galima apibarstyti cukraus pudra.

Торт за 15 минут. Так быстро и просто я ещё не готовила: лучше, чем яблочный пирог

Gausite minkštą, aromatingą ir erdvų pyragą.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *