Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Paimu skardinę žirnių ir 3 kiaušinius. Genialus salotų receptas: greitai pagaminamas, skanus

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Deja, daugelis žmonių žaliųjų žirnelių valgo retai. Tokio reto vartojimo priežastys gali būti įvairios. Pavyzdžiui, virėjai nežino, su kuo derinti žaliuosius žirnelius, arba žiemą negali rasti šviežių

. Nebūtina visada valgyti tik šviežius žaliuosius žirnelius

.

Rekomenduojame vartoti konservuotus ir iš jų gaminti patiekalus. Pavyzdžiui, ruošti salotas arba naudoti kaip garnyrą prie mėsos

. Žaliuosiuose žirneliuose yra daug antioksidantų, kurie padeda kovoti su hipertenzija ir augliais.

Paruoškime salotas iš konservuotų žaliųjų žirnelių

.

Žirnelių salotų ingredientai:

  • Konservuoti žirneliai – 180 g;
  • morkos – vnt;
  • kiaušiniai – 3 vnt;
  • česnako – skiltelė;
  • krapų – ryšulėlis;
  • žaliasis svogūnas – 1 vnt;
  • druskos – ½ šaukštelio;
  • 9 % acto – valgomasis šaukštas;
  • garstyčių – šaukštelis;
  • augalinis aliejus – 200 ml.

Žirnių salotų paruošimas:

Iš žirnių skardinės išpilkite 70 ml vandens. Likusį skystį išpilkite, žirnius sudėkite į salotinę

. Nuluptas morkas sutarkuokite smulkia tarka. Išvirkite kietai virtus kiaušinius, nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Kiaušinius ir morkas sudėkite į salotinę su žirneliais

Rekomenduojame:  Šokoladinis "Caprice" tortas.

. Į salotas įspauskite česnaką, susmulkinkite krapus ir žaliąjį svogūną, taip pat įmaišykite į salotas.

Į gilų dubenį supilkite žirnių skystį ir actą, pagardinkite druska. Į mišinį įmaišykite garstyčias ir plakite panardinamuoju maišytuvu 40 s.

Į mišinį supilkite augalinį aliejų ir plakite porą minučių. Supilkite padažą į salotas ir kruopščiai išmaišykite.

Беру баночку горошка и 3 яйца. Рецепт гениального салата: делается быстро, получается вкусно

Gausite sveikas salotas su žirneliais ir naminiu majonezu.

Беру баночку горошка и 3 яйца. Рецепт гениального салата: делается быстро, получается вкусно

Tai puikus užkandžių salotų receptas.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *