Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Paprastas ir skanus vištienos krūtinėlės receptas. Greita vakarienė, kurią gaminu 3 kartus per savaitę

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Vištiena laikoma viena sveikiausių. Ne veltui ją rekomenduojama vartoti dietų metu, tiek sportinių, tiek sveikatinančių dietų metu.

Vištienoje yra daug vitaminų – nuo įprastų A, B ir C iki H ir PP. Vištienos krūtinėlėje taip pat yra cholino, kuris gerina virškinimo sistemos veiklą. Vištienos krūtinėlės vartojimas valo kepenis ir stiprina imunitetą

. Jei vištienos mėsą valgysite mėnesį, jau galėsite pastebėti teigiamus pokyčius organizme. Svarbiausia išmokti skaniai paruošti vištienos krūtinėlę

. Papasakosime, kaip iškepti vištienos krūtinėlę vakarienei arba šventiniam stalui.

Ingredientai keptai vištienos krūtinėlei:

  • Vištienos krūtinėlės filė – 2 vnt;
  • druskos – ½ šaukštelio;
  • kiaušiniai – 2 vnt;
  • 15% grietinėlės – 100 ml;
  • itališkos žolelės;
  • paprika;
  • ciberžolė;
  • raudonėlis;
  • parmezanas – 70 g;
  • pomidoras – 1 vnt;
  • Petražolės

Keptos vištienos krūtinėlės paruošimas:

Vištienos krūtinėlę supjaustykite nedideliais gabalėliais, pabarstykite druska. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi, ant dugno išdėliokite vištienos gabalėlius

. Atskirame dubenyje išplakite porą kiaušinių, į juos supilkite grietinėlę. Į kiaušinių mišinį pagal skonį įberkite itališkų žolelių, paprikos, ciberžolės ir raudonėlio

Rekomenduojame:  Šios kopūstų salotos turėtų būti kiekvienos šeimininkės arsenale. Viskas kuo paprasčiau ir greičiau

. 30 g parmezano sutarkuokite smulkia tarka ir supilkite į kiaušinių ir grietinėlės mišinį. Mišinį supilkite į vištienos gabalėlius. Pomidorą supjaustykite mažais žiedais ir sudėkite ant vištienos gabalėlių grietinėlės padaže.

Petražoles susmulkinkite ir pabarstykite ant pomidorų

.

Простой и вкусный рецепт куриной грудки. Быстрый ужин, который я готовлю 3 раза в неделю

Patiekalą 20 minučių kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.

Простой и вкусный рецепт куриной грудки. Быстрый ужин, который я готовлю 3 раза в неделю

Tai puikus šventinės vakarienės variantas.

Простой и вкусный рецепт куриной грудки. Быстрый ужин, который я готовлю 3 раза в неделю

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *