Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Burokėlių salotos tik iš 3 ingredientų. Paprastas, skanus ir sveikas receptas kiekvienai dienai

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Laikas nustoti į burokėlius žiūrėti su nerimą keliančiu skepticizmu.

Pavyzdžiui, prancūzų virtuvėje Pierre’as Gagnaire’as savo svečius vaišina burokėlių traškučiais, o žymus šių laikų virtuvės šefas Alanas Passardas – burokėlių marmeladu! Verta atkreipti dėmesį į Marko Bertillot vanilinius ledus su burokėlių šiaudeliais

. Jei mūsų virtuvėje ir yra kokia nors nepakankamai įvertinta daržovė, tai burokėliai. Šį ingredientą naudojame tik barščiams, burokėliams, kisieliui ir silkei po kailiu. Ką gi, atkreipkite dėmesį į mūsų salotų su burokėliais receptą, jis leis praplėsti produkto skonio suvokimą.

Salotų ingredientai:

  • Burokėliai: burokėliai – vnt;
  • raudonasis svogūnas – vnt;
  • krapų – 2 šakelės.

Padažo ingredientai:

  • grietinė – 2 valg;
  • česnako – skiltelė;
  • citrinos sulčių – 1,5 valg. š. litro;
  • augalinio aliejaus – 1 valg;
  • džiovintų čiobrelių – šaukštelis;
  • druskos – ⅓ šaukštelio.

Salotų paruošimas:

Jei neturite, naudokite stambią tarką. Perkelkite į salotinę. Raudonąjį svogūną supjaustykite kuo smulkiau. Siųskite prie burokėlių. Tada peiliu supjaustykite žalumynus. Perkelkite ingredientą į salotų dubenį

. Dabar pereikite prie padažo ruošimo. Jis leis burokėliams atsiskleisti nauju skoniu. Giliame inde sumaišykite grietinę ir nerafinuotą augalinį aliejų. Mūsų atveju – alyvuogių aliejų. Tada išspauskite pusantro šaukšto citrinos sulčių. Siųskite jas į indą. Čia taip pat įspauskite česnako skiltelę, druskos, sauso mairūno arba čiobrelio.

Rekomenduojame:  Marinuoti baklažanai su paprikomis. Skanus užkandis: neįmanoma atsispirti

Свекольный салат всего из 3-х ингредиентов. Простой, вкусный и полезный рецепт на каждый день

Viską gerai išmaišykite ir pagardinkite salotas.

Свекольный салат всего из 3-х ингредиентов. Простой, вкусный и полезный рецепт на каждый день

Patiekalas paruoštas! Jei ir jūs norite jį išbandyti, pasigaminkite per 10 minučių savo virtuvėje.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *