Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

1 kg miltų, 0,5 l pieno, 1 valgomasis šaukštas cukraus, mielės ir sviestas purios tešlos tešlai.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Iš šios tešlos galite kepti įvairius pyragus, bandeles, vyniotinius, pyragus ir kitus kepinius.

Ruošiant reikės šių ingredientų:

pieno, 0,5 l;

– miltų, 1 kg;

– sviesto arba margarino, 100 g;

– cukraus, 250 g;

– mielių, 50 g; –

žiupsnelio druskos.

Paruošimo procesas

Ištirpinkite sviestą arba margariną, sumaišykite su šiltu pienu, mielėmis, cukrumi ir druska, išminkykite iki vientisos masės

. Persijokite miltus ir įmaišykite juos į pagrindą, kaskart išminkykite

.

Tešla turi būti minkšta, elastinga ir nelipni

. Indą ir tešlą ištepkite augaliniu aliejumi, įdėkite tešlą, uždenkite maistine plėvele ir palikite šiltoje vietoje 1 valandą.

Išminkykite tešlą, grąžinkite ją į vietą ir palikite 1 valandą.

Šią procedūrą pakartokite dar kartą.

Išimkite tešlą ant miltais pabarstyto stalo ir minkykite tešlą 5 minutes. Uždenkite maistine plėvele ir palikite dar 30 minučių.

Po šio etapo tešla paruošta darbui – galite gaminti įvairius pyragaičius su įvairiais įdarais.

1 кг муки, 0.5 л молока, 1 ст. сахара, дрожжи и масло для самого пышного сдобного теста

Visi šiai tešlai skirti produktai turi būti kambario temperatūros, kad tešla tolygiai pakiltų, o iškepusi būtų puri ir oro. Tešla kepama vidutinėje 180 laipsnių temperatūroje.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *